Levering 1-2 werkdagen    Gratis bezorging
30 dagen bedenktijd     Achteraf betalen

Bijzondere woonaccessoires voor binnen en buiten

Decoratie Colorido-Deco biedt beelden en woonaccessoires die uw tuin, woon- en werkruimtes verfraaien. Met deze bijzondere accesoires geeft u uw ruimte een aangename en eigentijdse sfeer. Het assortiment is zeer uiteenlopend, van eigentijdse accessoires tot opvallend gekleurde dierenfiguren ,neutrale en rustige Oosterse beelden. Deze beelden zijn zowel geschikt voor binnen als buiten!

Over ons

Decoratie Colorido-Deco is in januari 2019 begonnen met de verkoop van decoratieve beelden.  Daarnaast verkopen we nu ook woon- en kantoordecoratie. Heeft u een beeld gezien wat uitverkocht is of heeft u een specifiek beeld in gedachte? Wij leveren beelden op bestelling.
Bij grotere beelden hoeft u zich geen zorgen te maken om het vervoer. Wij helpen u graag met de levering van grote beelden die niet in uw auto passen. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het formulier onderaan deze pagina.

Verkooppunten

Decoratie Colorido-deco heeft verschillende verkooppunten.

Online kunt u de beelden bestellen op  Bol.com U kunt ons ook op Facebook benaderen voor een beeld wat u voorbij heeft zien komen. ‘Like’ onze Facebookpagina en u mist nooit meer iets van onze nieuwe collectie!

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Decoratie Colorido-deco heeft verschillende verkooppunten.